Skip to main content

De Grote Clubactie heeft SV Baarn 4.456,80 opgeleverd. Deze opbrengst wordt net als vorig jaar gestort in de spaarpot om zonnepanelen aan te schaffen. Hiermee wil SV Baarn niet alleen dankzij het tenue, maar ook op het dak van de kantine de groenste club van Baarn zijn. Vanzelfsprekend hoopt de club hiermee ook te besparen op de energierekening. Het geld dat vrijkomt wordt gebruikt om de club te verbeteren.

 Superloten hard nodig

Door corona ging het verkopen van gewone clubloten moeizaam.  Daarom werd er meer ingezet op de verkoop van zogenaamde superloten. Dat zijn duurdere loten, met een grotere winkans. Dit werd enorm goed opgepakt door Gyan en Max die zelf bij SV Baarn voetballen (zie foto). Zij benaderden relaties van de club met het verzoek om Superloten te kopen. Dit heeft een enorme boost gegeven. Ook bij Jan Buis Slapen die zelf jarenlang in het bestuur van de club heeft gezeten kwamen ze gelijk in actie! Gyan en Max mochten op de foto en gelukkig had Jan nog wat SV Baarn attributen klaarliggen.

SV Baarn bestuurslid Tim van Beers: “We zijn heel trots op alle leden die zich in hebben gezet voor de Grote Clubactie. De zonnepanelen komen nu echt dichtbij en dat is echt een stap vooruit voor de club. Dit maakt ons in alle opzichten de groenste club van Baarn en draagt ook nog een steentje bij aan een betere wereld. We willen iedereen heel erg bedanken die heeft meegeholpen. Natuurlijk bedanken we ook alle kopers en in het bijzonder kopers van superloten zoals Jan Buis. Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.”

×

Welkom bij SV Baarn!

Klik hieronder om een chat te starten in Whatsapp.

×