Skip to main content

Lid worden van SV Baarn

Wil je lid worden van SV Baarn? Dat is fantastisch! Wist je dat je al kan komen voetballen vanaf vier jaar?

Informatie over de contributie, kledingplan en het jeugdfonds, vind je hier.

Aanmelden

Voetballen bij SV Baarn vanaf vier jaar

Dan train en speel je mee bij de GreenStars. Een keertje meetrainen? Je kunt je kind vrijblijvend enkele keren laten meetrainen, om kennis te maken en te ervaren hoe het gaat bij SV Baarn.

Aanmelden voor de gratis proeftrainingen kan via een mail naar de co├Ârdinator van de GreenStars. Alle trainingsdagen en tijden staan hier. Informatie over contributie vind je hier.

Wil je kijken of het wat voor je kind is maar wil je niet meteen kleding kopen? Geen probleem. SV Baarn heeft veel kleding op de club beschikbaar die je kind mag gebruiken.

Kom proeftrainen

Aanmelden bij SV Baarn

Je kan jezelf (of je kind) aanmelden via dit formulier. Je aanmelding verloopt via de site van de KNVB. Je krijgt van de KNVB een bevestigingsmail dat ook naar onze ledenadministratie wordt gestuurd.

Als je lid wordt, deelt SV Baarn je vanaf de leeftijdsgroep O8 in bij een team dat bij jou past. Natuurlijk wordt bij de jongste jeugd zoveel mogelijk rekening gehouden met de vriendjes waar je graag mee wilt spelen in een team. De indelingen worden gedaan door de Hoofd Jeugd Opleiding en de Technische Commissie.

Lid worden van SV Baarn
×

Welkom bij SV Baarn!

Klik hieronder om een chat te starten in Whatsapp.

×