Skip to main content
Bestuursmededeling:
Tijdens afgelopen ALV op 6 september jongstleden heeft het bestuur aandacht gevraagd voor urgentie met betrekking tot het vullen van vacatures binnen het clubbestuur. Zowel de voorzitter als ook de penningmeester hebben aangegeven hun rol per winterstop seizoen 22-23 uiterlijk te willen doorgeven aan opvolgers.
Eind vorige seizoen heeft Richard Hop als afgevaardigde van de TC aan gegeven te zullen stoppen met zijn bestuursrol. De TC is gevraagd met spoed een keuze te maken wie hen binnen het Bestuur zal vertegenwoordigen. Ook de rol van bestuurslid facilitaire zaken is al tijden vacant. Gelukkig is de secretaris rol recent goed ingevuld in de persoon van Tim Van Beers.
Het bestuur wenst kandidaten die een goede afspiegeling vormen van de Vereniging. Jongste jeugd, jeugd en senioren, of zelf nog actief spelen. De club staat er goed voor en we groeien behoorlijk. Aan het nieuwe Bestuur de uitdaging nieuwe keuzes te maken en richting te bepalen. Echt enorm leuk om dit met een aantal gelijk gestemden te doen!
De huidige bestuursleden blijven beschikbaar voor de club voor grote en of strategische projecten en om het nieuwe bestuur bij te staan waar nodig.
Moche je interesse hebben, dan kunnen we indenken dat er vragen zijn. Neem svp contact op dan vertellen we graag hoe leuk SV Baarn en een bestuursrol is.
Namens het bestuur,
Evert Jan Stagge,
VZ SV Baarn
×

Welkom bij SV Baarn!

Klik hieronder om een chat te starten in Whatsapp.

×