Skip to main content

Er is weer fysio spreekuur!

By 1 september 2020Geen categorie

Vanaf donderdag 3 september zijn er weer de wekelijkse gratis blessure spreekuren van FTB Sport Medisch Centrum.

Heb je een blessure? Dan kun je vanaf nu ook direct contact opnemen met FTB Sport Medisch Centrum via WhatsApp. We kunnen dan direct advies geven om verergering van jouw blessure te voorkomen.
WhatsApp: 06 82 44 7602 *
* Let op: Dit nummer kan alleen bereikt worden via WhatsApp. Het nummer is niet bereikbaar via reguliere sms of telefoon.

Blessure Spreekuren
Ook dit seizoen verzorgt FTB weer een blessurespreekuur bij SV Baarn. Naast een inloopspreekuur, wordt de service dit jaar uitgebreid met een spoedspreekuur. Het inloopspreekuur vind plaats op donderdag, voor dit spreekuur is een afspraak niet nodig, je kunt vrij binnenlopen. Wil je liever eerder contact dan kun je terecht op het spoedspreekuur op maandag, dinsdag of woensdag. Het spoedspreekuur is alleen toegankelijk op afspraak. Je kunt hiervoor contact opnemen met FTB via de WhatsApp Service (zie voor meer informatie hierboven).

Spoedspreekuur is bij FTB op maandag, dinsdag en woensdag. Deze zijn op afspraak (stuur hiervoor een berichtje via WhatsApp naar 06 82 44 7602 *)

Inloopspreekuur in de verzorgingsruimte van SV Baarn
Donderdag 18:15 – 19:15 uur
(vrij binnenlopen, afspraak
maken niet noodzakelijk)

Kom gerust langs
De blessure spreekuren van FTB zijn vrij toegankelijk voor leden van SV Baarn en worden verzorgd door Michael van der Veer. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Tijdens de spreekuren is er ruimte voor een beoordeling van (acute) blessures. Vaak is een goed advies voldoende om verergering van een blessure te voorkomen. Indien verder onderzoek en of behandeling noodzakelijk wordt geacht, worden de kosten over het algemeen gedekt in de aanvullende zorgverzekering.

Corona Protocol
Voor jouw en onze veiligheid hanteert FTB een Corona protocol. Je kan deze teruglezen op de website
van FTB.

Indien je naar aanleiding van dit bericht vragen hebt dan horen wij dat graag. Je kan hiervoor contact
opnemen via michael@ftbbaarn.nl

×

Welkom bij SV Baarn!

Klik hieronder om een chat te starten in Whatsapp.

×