Skip to main content

Welkom bij de Greenstars

Jongens en meiden van 4 t/m 6 jaar spelen bij de Greenstars. Een keer gratis en vrijblijvend meetrainen kan ook.

Lid worden van SV Baarn
SV Baarn Greenstars

Aanmelden bij SV Baarn

Je kan je kind aanmelden als lid van SV Baarn! Jongens en meiden van 4 t/m 6 jaar spelen bij de Greenstars. Wil je kind een keer meetrainen om te kijken of het leuk is? Dat kan natuurlijk, gratis en vrijblijvend.

Stuur vooraf even een mailtje zodat SV Baarn weet dat je komt.

Lid worden van SV BaarnKom proeftrainen

Trainingen

De Greenstars trainen op woensdag- en vrijdagmiddag, en op zaterdagochtend zijn er onderlinge partijtjes. De kinderen zijn zoveel mogelijk op leeftijd en speelsterkte ingedeeld. Zo krijgt iedereen de ruimte om zich te ontplooien, en plezier uit het spel te halen.

De Greenstars spelen op kunstgras. Schoenen met noppen zijn handig, maar niet noodzakelijk voor de eerste (paar) keer. Kijk hier voor meer informatie voor ouders van nieuwe leden (over kleding, trainers, etc).

Dit zijn de trainers van de Greenstars:

Deze toppers worden bijgestaan door enthousiaste jeugdspelers, die later zelfstandig teams willen gaan trainen en coachen.

Hoofdtrainer

Hendrin Khandan

Hendrin Khandan liep stage bij professionele clubs als Ajax, en heeft uitgebreide trainerservaring bij HC & FC Victoria Hilversum en BFC Bussum.

Hendrin Khandan liep stage bij professionele clubs als Ajax, en heeft uitgebreide trainerservaring bij HC & FC Victoria Hilversum en BFC Bussum. Hij is de aangewezen persoon om jouw kind goed te leren voetballen!

Mijn passie is voetbal en ik heb het geluk dat ik hier dagelijks mee bezig kan zijn. Als trainer vind ik het geweldig om naast het aanleren van technieken en voetbalinzicht, op een positieve manier bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Door mijn positieve manier van coachen en begeleiden van kinderen geef ik hen zelfvertrouwen en dat draagt bij in hun groei.

Een keer een proeftraining meemaken?

Je kind is meer dan welkom. En laat je zoon of dochter die nieuwe vriendjes uit de klas gezellig meenemen!

Kom proeftrainen
×

Welkom bij SV Baarn!

Klik hieronder om een chat te starten in Whatsapp.

×