Skip to main content

bas dreefBas Dreef, hoofdtrainer van SV Baarn1, gaat de club per einde seizoen verlaten. Opnieuw blijkt onze club de ideale plek voor talentvolle trainers om zich verder te ontwikkelen richting hoger niveau. Duidelijk, helder en standvastig beleid blijken de juiste bakermat voor talentvolle trainers om zich te bewijzen. SV Baarn is trots dat haar trainers gewild zijn in de regio.

Onder leiding van Bas heeft SV Baarn 1 zich ontwikkeld tot een stabiele middenmotor in de Derde klasse. Ondanks de Corona problematieken is de bijdrage van Bas aan de club duidelijk zichtbaar.

Richard Hop; “we zijn dankbaar voor de bijdrage die Bas heeft gebracht bij SV Baarn. Niet alleen richting onze Eerste Elftal selectie, maar ook breder richting onze jeugd, wij wensen Bas heel veel succes bij zijn nieuwe club”.

Bas Dreef: “ik ben blij dat ik de kans heb gekregen bij SV Baarn me te bewijzen en te ontwikkelen als trainer. Ik wil blijven groeien en dat kan ik door trainer te worden op een hoger niveau. Ik wil graag in eerste instantie de spelers, de selectie staff en de TC enorm bedanken voor de plezierige sfeer. Ik heb me vanaf het begin bij SV Baarn thuis gevoeld. Maar we zijn pas halverwege het seizoen en we gaan onze maximale best doen qua resultaat voor SV Baarn”.

SV Baarn zal zich gaan beraden over de invulling van de hoofdtrainer positie richting het nieuwe seizoen. We zijn nu aan het begin van de winterstop. We hebben alle vertrouwen in een sterke tweede seizoenshelft. Dan zullen we officieel afscheid gaan nemen van Bas.

Namens het bestuur van SV Baarn,

Evert Jan Stagge
Voorzitter

×

Welkom bij SV Baarn!

Klik hieronder om een chat te starten in Whatsapp.

×