Skip to main content

Lidmaatschap SV Baarn

Lid zijn van SV Baarn is hartstikke leuk! We bieden elke sporter kansen om het beste uit zichzelf te halen!

Contributie

Indeling

Per seizoen

GreenStars
€ 176,00
Onder 8, Onder 9
€ 212,00
Onder 10, Onder 11
€ 220,00
Onder 12, Onder 13
€ 232,00
Onder 14, Onder 15
€ 240,00
Onder 16, Onder 17
€ 256,00
Onder 18, Onder 19
€ 280,00
Senioren
€ 320,00
Senioren 7×7
€ 70,00
Studenten*
€ 185,00
Kledingplan
€ 22,50

Studententarief

*Speciaal voor ‘uitwonende’ studenten (die buiten Baarn studeren en wonen) hebben we een speciaal “uitwonend studenten tarief”. Dat tarief is een flinke korting op de senioren contributie van €135,= per seizoen. Hoe vaak je komt trainen/spelen doet er dan niet toe.

Betaalwijze

De procedure is als volgt: de vereniging incasseert de normale contributie tijdens de incassorun (in juli/augustus). Zodra jij je bewijs van uitschrijving uit de gemeente en je studentenkaart/collegekaart hebt (in september), kun je daarmee je korting aanvragen bij de penningmeester. Deze zorgt ervoor dat je de korting van €135,- teruggestort krijgt.

Jeugdfonds

Voor wie moeite heeft met het betalen van de contributie, is er het jeugdfonds van de gemeente en provincie. Kijk hier voor meer informatie.

  • Naast de contributie zijn er nog kosten voor kleding en schoenen.
  • Voor het wedstrijdtenue (excl. sokken) is er het kledingplan.

vrijwilligersbijdrage

Op de algemene ledenvergadering van SV Baarn is het besluit genomen om voor seizoen 2022-2023 een afkoopbijdrage van €80,- te incasseren voor alle spelende veldvoetballeden.

Door het uitoefenen van een vrijwilligerstaak kan de vrijwilligersbijdrage worden terugverdiend. Voor junioren kan dit worden ingevuld door de ouders/verzorgers van het jeugdlid. Vanaf 18 jaar kunnen jeugdleden dit ook zelf terugverdienen.

Het bestuur bepaalt welke taken voor de vrijwilligersvergoeding in aanmerking komen. Het bestuur bepaalt ook of de taken naar behoren zijn ingevuld. De invulling is dus niet vrijblijvend. De terugbetaling zal plaatsvinden na afloop van het voetbalseizoen of zoveel eerder als mogelijk.

Wijzigen (adres-)gegevens

Ben je al lid maar heb je wijzigingen in je (adres-)gegevens? Stuur dan een bericht naar ledenadministratie@svbaarn.nl. Dat geldt dus ook voor wijzigingen in je e-mailadres of mobiele nummer.

Heb je nog vragen of wil je nadere informatie, stuur dan een appje (rechts onderaan) naar onze SV Baarn Whatsapp Service, dat is de snelste manier om in contact te komen met medewerkers bij de club.

Opzeggen Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de vereniging wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Wil je je lidmaatschap van de vereniging opzeggen, doe dat dan vóór 15 juni van het lopende jaar. Je kunt opzeggen door een mail te sturen naar ledenadministratie@svbaarn.nl, met vermelding van je naam en het team waarin je (kind) speelt.

×

Welkom bij SV Baarn!

Klik hieronder om een chat te starten in Whatsapp.

×