Skip to main content

De SV Baarn Sponsor Dinner Party is een feestavond vol vertier met de selectie en onder-23.

We gaan een flink feestje bouwen!

Heb je vooraf vragen over de kavels of wilt u extra informatie?

Twijfel dan niet om vooraf contact op te nemen via secretaris@svbaarnvoetbal.nl

Veiling kavels klik hier

Onze goede doelen voor de avond zijn wensen waarmee we het voor onze selectiespelers en onder-23 nog leuker en aangenamer maken om bij SV Baarn te voetballen. Zo hebben we eerder een enorm gaaf trainingskamp gehad in Valencia, dat nu ook weer hoog op het wensenlijstje staat. Uiteraard zijn er nog veel meer goede doelen om de opbrengst in te investeren. Bijvoorbeeld een eigen selectieauto, bier & bitterballen na de wedstrijd en nog veel meer wensen waar we als club samen het verschil in proberen te maken.

Er wordt een 3-gangen diner verzorgd door een professionele chef-kok Rutger Wever met tussendoor een serieuze veiling klik hier van heel bijzondere veilingstukken waar je op kunt bieden. Aansluitend is er een spetterende feestavond met DJ Jorn en zanger Boy Staal.

Onze sterren deze avond  zijn natuurlijk onze selectiespelers met partner en familie, onze leden, vrijwilligers en uiteraard de sponsoren van SV Baarn.

Voor het 3-gangen menu betaal je 30,- p.p. en de feestavond is gratis. De drankjes zijn uiteraard niet gratis, maar het motto van de avond is: hoe meer je spendeert, hoe meer meer budget er wordt gecreëerd.

De locatie is onze eigen SV Baarn-kantine wordt feestelijk en chique omgebouwd tot een fantastische dinerlocatie!

Ontvangst 17.00
Aanvang diner en veiling 18.00
Aanvang feestavond 21.00
Einde 24.00

Het doel is om deze avond zoveel mogelijk geld op te halen voor de selectie en onder-23 van SV Baarn en we zullen daar al het mogelijke voor in werk stellen. Het bestuur stelt de marge beschikbaar van de bar, drank en dineromzet. Verder gemaakte kosten buiten de barinkoop gaan van de opbrengst af dus help maximaal mee je netwerk in te zetten voor sponsoring van personeel, inhuur, veilingitems klik hier etc. De opbrengst van de veiling zal volledig naar het goede doel gaan.

De opbrengsten zullen o.b.v. een gespecificeerde begroting in gezamenlijk overleg zo goed mogelijk ingezet worden.

Met feestelijke groet,

Tim van Beers
namens het SV Baarn bestuur

 

    ×

    Welkom bij SV Baarn!

    Klik hieronder om een chat te starten in Whatsapp.

    ×