Skip to main content
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Nav_Menu_Widget”][/siteorigin_widget]

Sponsoring

Als vereniging zijn we afhankelijk van verschillende bronnen van inkomsten, waaronder sponsoring. Op deze pagina plaatsen we regelmatig berichten over de commerciële activiteiten en sponsoracties die we organiseren.

Veel bedrijven passen de “gunfactor” toe als het gaat om het sponsoren van een sportvereniging; ze hebben veelal een relatie met de vereniging omdat zij er zelf sporten of de kinderen zijn lid enzovoort. Vaak sponsoren die bedrijven dan de teamkleding of een reklamebord langs de kant.
Maar het komt ook steeds vaker voor dat we samen met een sponsor leuke consumenten-acties ontwikkelen. Via internet, met social media, de website, narrowcasting en dergelijke zijn er veel mogelijkheden om gezamenlijk verkoopacties te ontwikkelen met lokale adverteerders. Denk aan korte termijn winkelacties rond de feestdagen en vakanties. De Sponsorcommissie heeft inmiddels een sponsorplan uitgebracht waarin allerlei mogelijkheden van sponsoring bij SV Baarn zijn samengevat.

Wil je meer weten over sponsoring, kledingsponsoring, adverteren op onze website en social media en narrowcasting, neem dan contact op met onze Sponsorcommissie via sponsoring@svbaarnvoetbal.nl.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Panels_Widgets_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Panels_Widgets_Image”][/siteorigin_widget]
×

Welkom bij SV Baarn!

Klik hieronder om een chat te starten in Whatsapp.

×