Skip to main content

We gaan een flink feestje bouwen!

De SV Baarn Sponsor Dinner Party is een feestavond met veiling voor de selectie en de Onder-23.

Het doel is 25 kavels en er wordt dagelijks hard gewerkt om nieuwe prijzen te werven! Heb je vooraf vragen over de kavels of wilt u extra informatie?

Twijfel dan niet om vooraf contact op te nemen via secretaris@svbaarnvoetbal.nl

Aanmelden & info. klik hier

Kavel 1

Een gesigneerd shirt (kleine maat) van het Nederlands Elftal met originele handtekeningen van onze Oranje Leeuwinnen, speciaal beschikbaar gesteld voor deze avond. Hoe bijzonder is het om hierop te bieden!

Sponsor: Nederlands Elftal

Kavel 2

2 kaarten voor de Vrienden van Amstel Live in 2023 met een straatwaarde van €350,- Bied mee op een geweldige avond!

Sponsor: Heineken

Kavel 3

Een zeer exclusief diner voor 2 personen bij de voorzitter en zijn vrouw thuis. De waarde is echter niet in geld uit te drukken. Wie wil dit nou niet??

Sponsor: Evert Jan en Eefke Stagge

Kavel 4

Deze ongelofelijk knappe student komt dit kratje bier bij jouw thuis bezorgen én in de koelkast leggen. Een unieke kans!

Sponsor: De knapste student van Baarn

Kavel 5

2 jaar lang uw reclamebord op onze TeamTap. Praktisch elke week is uw bedrijf het middelpunt van een hoop gezelligheid en vooral goede gesprekken. Dit vaatje wordt u aangeboden door…

Sponsor: Heineken

Kavel 6

Onze trainer Hendrin, met zijn onuitwisbare indruk en de charmes van James Bond komt u verwennen met een heerlijk ontbijtje op bed. Hoe dan ook een onvergetelijke belevenis!

Sponsor: Voetbalschool Enrique Vamos

Kavel 7

Onze spitsen scoren, maar de keepers redden vaak de wedstrijd! Keeperstrainer Ton Gesarz biedt 3 maal 1op1 Keeperstraining van een uur aan. Wie helpt SV Baarn aan meer glorieuze reddingen?

Sponsor: Ton Gesarz Coaching

Kavel 8

Het Huis van Oranje is tijdens het WK 2022 hét officiële Oranjefanevent van de KNVB. Het Huis van Oranje: Het grootste voetbalfeest van Nederland met 55.000 Oranjefans. U krijgt een tafel voor 10 personen t.w.v. €1000,- om een onvergetelijke avond te beleven met vrienden, collega’s of relaties. Biedt nu mee op een onvergetelijke avond het WK 2022 te beleven! Kijk voor meer informatie op www.onsoranje.nl en proef de oranjesfeer alvast.

Sponsor: KNVB

Kavel 9

Dagdeel Sales Training voor uw sales team. Investering u €1500,- per deelnemer. Nu is het aantal deelnemers onbeperkt. Doe hier uw voordeel mee!

Sponsor: Tim van Beers (MSR Consulting Group)

Kavel 10

2 VIP Tickets Ajax beschikbaar gesteld door Ziggo. Je hebt toegang tot de Ziggo Sports Bar met Hélène Hendriks als host. Diverse voetbalhelden zitten op slechts een steenworp afstand. Het is een vette VIP Treatment met parking, snacks en drinken. Reguliere Business Seats zijn 300,- per stuk. Dit is nog veel unieker! Bied mee en laat deze kans niet aan je voorbij gaan!

Sponsor: Ziggo 

Kavel 11

U krijgt 2 reclameborden op het hoofdveld t.w.v. €3000,- dat voor 3 jaar blijft hangen. U bent daarmee een van de Hoofsponsoren van SV Baarn en altijd zichtbaar. Vanavond wordt deze deal toebedeeld aan de hoogste bieder. Bied nu snel mee!

Sponsor: Hank Hagoort

×

Welkom bij SV Baarn!

Klik hieronder om een chat te starten in Whatsapp.

×