Skip to main content

60 plus maar te jong om stil te zitten? Kom wandelvoetballen bij SV Baarn.

Ben jij tussen de 60 en 75 jaar oud en wil je nog actief bezig zijn en sociale contacten aangaan? Geef je dan op voor Walking Football. FTB Sport Medisch Centrum en SV Baarn starten dit initiatief om een leuke en verantwoorde vorm van bewegen en sociale contacten opdoen voor ouderen met hun leeftijdsgenoten te bieden.

Walking Football is een relatief nieuwe voetbalvorm voor mannen en vrouwen ouder dan 60 jaar. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Het wordt op een half veld gespeeld.

Het is een mooie samenwerking. FTB Sport Medisch Centrum doet de fysieke begeleiding van het Walking Football vanuit hun expertise op het gebied van verantwoord bewegen en sport voor ouderen. De spelers worden individueel en als groep door FTB Sport Medisch Centrum begeleid. SV Baarn stelt haar faciliteiten beschikbaar, waar het gaat om de voetballen, sportvelden en de kantine voor gezelligheid maar ook KNVB lidmaatschap etc.

Vind jij het leuk om samen met FTB Sport Medisch Centrum en SV Baarn deze voetbalvorm dit seizoen uit te proberen? Dan kun je kosteloos en geheel vrijblijvend aanmelden voor een gratis proefles. Deze vindt plaats op woensdag 29 september om 11.00 bij SV Baarn conform de RIVM richtlijnen. Aansluitend kan men dan een broodje eten in de kantine. Op basis van deze ervaring wordt er gestart met een regulier programma rondom Walking Football, ook wordt er gekeken of we kunnen aanhaken bij de regionale Walking Football competitie.

Interesse? Meld je vrijblijvend aan voor de proefles van 29 september via email michael@ftbbaarn.nl of via telefoon 035 543 59 83, graag met naam, geboortedatum en contactgegevens. Ook als je vragen hebt kun je hier terecht.

×

Welkom bij SV Baarn!

Klik hieronder om een chat te starten in Whatsapp.

×