Skip to main content

Walking Football in Baarn

60 plus maar te jong om stil te zitten? Kom wandelvoetballen bij SV Baarn

Ben jij tussen de 60 en 75 jaar oud en wil je nog actief bezig zijn en sociale contacten aangaan? Geef je dan op voor Walking Football. FTB Sport Medisch Centrum en SV Baarn starten dit initiatief om een leuke en verantwoorde vorm van bewegen en sociale contacten opdoen voor ouderen met hun leeftijdsgenoten te bieden.

Walking Football is een relatief nieuwe voetbalvorm voor mannen en vrouwen ouder dan 60 jaar. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Het wordt op een half veld gespeeld.

Het is een mooie samenwerking. FTB Sport Medisch Centrum doet de fysieke begeleiding van het walking football vanuit hun expertise op het gebied van verantwoord bewegen en sport voor ouderen. De spelers worden individueel en als groep door FTB Sport Medisch Centrum begeleid. SV Baarn stelt haar faciliteiten beschikbaar, waar het gaat om de voetballen, sportvelden en de kantine voor gezelligheid maar ook KNVB lidmaatschap etc.

Vind jij het leuk om samen met FTB Sport Medisch Centrum en SV Baarn deze voetbalvorm dit seizoen uit te proberen, kom dan naar de informatie bijeenkomst. Deze vindt plaats op dinsdag 1 september om 11.00 in de kantine van SV Baarn conform de RIVM richtlijnen. De proeflessen vinden vervolgens zo spoedig mogelijk in september plaats op de dinsdag van 9.30 tot 11.00.  De proeflessen zijn vrijblijvend. Op basis van deze ervaring wordt er gestart met een regulier programma rondom Walking Football. Aansluitend kan men dan een broodje eten in de kantine, ook wordt er gekeken of we kunnen aanhaken bij de regionale Walking Football competitie.

Interesse? Meld je aan bij Michael van der Veer van FTB Sportmedisch Centrum via email michael@ftbbaarn.nl of via telefoon 035 543 59 83, graag met naam, geboortedatum en contactgegevens. Ook als je vragen hebt kun je hier terecht.

V.l.n.r. Henny Westerveld, Theo de Man, Marcel Nowee (FTB), Michael van der Veer (FTB), Sebastiaan Dutman (FTB), Nico Tomassen

×

Welkom bij SV Baarn!

Klik hieronder om een chat te starten in Whatsapp.

×